Het team

​​De groepsleerkrachten zijn: Melinda Hildering, Babeth Romijn, Mathijs de ​Vroege, Carola de Jong, Marlous Otten, Mick Visser, Sandra Brouwer,  Eveline Ketelaars, Guido Bas, Sylvia Zuidinga, Tessa Pronk en Melissa Brouwer.

Directeur: Anoek van Hofwegen

​Ook de samenstelling van het team weerspiegelt de intenties van de school; behalve de groepsleerkrachten, hebben de volgende leerkrachten een specifiekere taak:

• Linda de Bruijn is Interne Begeleider: zij bewaakt de zorg voor de kinderen, die extra aandacht nodig hebben. Die aandacht kan nodig zijn op cognitief of op sociaal-emotioneel gebied.
  • Guido Bas is ICT-coördinator: hij bewaakt het computergebruik op school. Dit gebeurt door bijvoorbeeld het bijhouden van de laatste ontwikkelingen op dit gebied, het aanschaffen van software, etc.
  • Carola de Jong, Sylvia Zuidinga en Melinda Hildering bewaken​ de voortgang in het Piramideproject.
  • Sandra Brouwer is pest​coordinator en vertrouwenspersoon.
  • Martha van Kerkwijk is administratief medewerker.
  • Ellen Zemmelink is coördinator leerlingenzaken.
  • De muzieklessen worden door Irene Hommels​ gegeven​.

team.JPG