Het team

​​De groepsleerkrachten zijn:  Anoek van Hofwegen, Melinda Hildering, Babeth Romijn, Mathijs de ​Vroege, Astrid Olff, Carola de Jong, Marlous Otten, Susan Donker, Mick Visser, Sandra Brouwer,  Eveline Ketelaars, Daphne van Gelder en Melissa Brouwer.

Directeur: Henk van Velzen

​Ook de samenstelling van het team weerspiegelt de intenties van de school; behalve de groepsleerkrachten, hebben de volgende leerkrachten een specifiekere taak:

• Sage Yamanaka​ geeft Engelse les.
  • Linda Vizée-de Bruijn is Interne Begeleider: zij bewaakt de zorg voor de kinderen, die extra aandacht nodig hebben. Die aandacht kan nodig zijn op cognitief of op sociaal-emotioneel gebied.
  • Anoek van Hofwegen is ICT-coördinator: zij bewaakt het computergebruik op school. Dit gebeurt door bijvoorbeeld het bijhouden van de laatste ontwikkelingen op dit gebied, het aanschaffen van software, etc.
  • Carola de Jong en Melinda Hildering bewaken​ de voortgang in het Piramideproject.
  • Sandra Brouwer beheert de leeskliniek, is pest​coordinator en vertrouwenspersoon.
  • Martha van Kerkwijk is administratief medewerker.
  • Annemarie de Haan is coördinator leerlingenzaken.
  • De muziek- en danslessen worden door Irene Hommels​ gegeven​.